Quatre estudiants del Camp de Tarragona empaten amb un 9'7 a la Selectivitat

Un 9’7 és la nota que han tret quatre estudiants del camp de Tarragona a la Selectivitat. És la nota més alta de la demarcació. Hem pogut parlar amb una d’elles, la Sara que vol estudiar Medicina. Ens ha explicat les seves tècniques per aconseguir bons resultats.

Quedem amb la Sara als Jardins de la Tabacalera. Ens explica il·lusionada i amb humilitat el pes de sobre que s’ha tret després d’haver fet els exàmens d’accés a la Universitat i a més a més d’haver tret una de les millors notes de tot Catalunya.

La Sara estudiarà Medicina a la UB per això es va centrar molt en els estudis. La pandèmia els va enganxar a mig curs i tot i que van tenir més temps per estudiar, les últimes setmanes explica que ja tenia ganes de treure’s del damunt els exàmens. Quan li preguntem quin és el secret per aconseguir bons resultats ens confirma que sobretot és la constància.

Ara aquest estiu diu que aprofitarà per descansar i reprendre alguns dels seus hobbies com el tenis, llegir o mirar sèries. També aprofitarà per treure’s el carnet de conduir. I sobre el seu futur? Comenta que l'afronta il·lusionada i contenta de poder estudiar el que li agrada.