PortAventura retalla l'oferta hotelera i l'horari del parc

PortAventura no registra el nombre de visitants previstos en aquesta temporada atípica. Segons ha pogut saber TAC12, això ha portat a la decisió de tancar a partir de l'1 d'agost l'Hotel PortAventura, un dels quatre que només estaven oberts. També reduirà en dues hores i mitja l'horari d'obertura del parc, que durant tot el mes d'agost tancarà portes a les vuit del vespre.

Aquest és l'aspecte que presentava l'Hotel PortAventura el passat 8 de juliol, dia d'obertura tant del parc com de quatre dels sis hotels del complex turístic. Segons ha pogut saber TAC12 i han confirmat fonts del parc temàtic, només tres setmanes després s'ha pres la decisió de tancar aquest establiment hoteler per a concentrar tota l'oferta hotelera en els tres hotels situats a la zona del Far West del Parc. Es tracta dels hotels Colorado Creek, La Mansion de Lucy i Gold River.

Un tancament hoteler que forma part del paquet de mesures aplicades per la companyia per adaptar la seva oferta a la demanda existent en cada moment arran de les restriccions imposades per la pandèmia i que ja preveien per exemple un aforament màxim del 30 per cent de visitants en cada moment a tot el complex.

L'altra gran mesura serà la de reduir l'horari d'obertura del parc principal, que obrirà mitja hora més tard al matí, a dos quarts d'onze, i, sobretot, tancarà dues hores abans al vespre, passant de les deu de la nit a les vuit.

Per últim, es suprimeix la limitació imposada als posseïdors del passi anual, que només podien accedir dos dies al mes al parc i amb reserva prèvia. Ara podran accedir-hi de manera il·limitada sempre que l'aforament ho permeti i sense veure afectada l'extensió de la validesa de l'abonament oferta per PortAventura arran de les conseqüències de la pandèmia.