Preocupació pels incompliments de locals d'oci a Salou i Altafulla

Aquest cap de setmana s'han registrat diversos incidents que contravenen la normativa. A Salou tres locals van ser obligats a tancar per excés d'aforament, mentre que a Altafulla l'ajuntament ha expedientat el Club Marítim per saltar-se la normativa.

Va ser durant la matinada de diumenge quan tres locals d'oci nocturn de la zona del carrer Carles Buigas van ser tancats per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per incomplir les mesures sanitàries establertes per la crisi del coronavirus.

En un primer moment els Mossos d'Esquadra van entrar a set locals per tal de comprovar si es complien les mesures de seguretat, comprovant en aquell moment que tot era correcte.

Va ser hores més tard quan la Policia Local va comprovar que tres locals no complien cap mena de mesura de seguretat. És quan els Mossos d'Esquadra van procedir a desallotjar els establiments sense incidents. Des de l'Ajuntament de Salou manifesten que continuaran les inspeccions i apel·len a la responsabilitat de clients i propietaris.

Altafulla expedienta el bar-restaurant del Club Marítim

Una situació similar es va produir les matinades de dissabte i diumenge al bar-restaurant del Club Marítim d'Altafulla. En aquest cas, la Policia Local altafullenca hi va fer acte de presència i va comprovar que existia un gran nombre de persones, més de 150, als diferents espais del local. En aquest cas es va declinar el desallotjament del local, però es va redactar un informe amb les presumptes irregularitats existents. Des de l'ajuntament altafullenc es reuniran amb els propietaris perquè aquests fets no tornin a produir-se.

Aquestes dues situacions s'uneixen a la que es va produir el cap de setmana anterior al Port esportiu de Torredembarra, que va ser desallotjat per complet per excés d'aforament.