Només un terç de llits hotelers oberts a la Costa Daurada aquest juliol

Aquest cap de setmana suposarà l’obertura de nombrosos hotels de la Costa Daurada. Tot i això, s’estima que Només la meitat obriran portes en aquesta primera quinzena de juliol, amb una oferta del 35 per cent de llits disponibles.

Darrers preparatius a l’Hotel Best Cap Salou per a obrir portes aquest divendres a migdia, que espera els 300 primers clients de la temporada, una xifra que preveuen que arribi al mig miler durant aquest primer cap de setmana. Es tracta d’una bona xifra per a aquest establiment, sobretot sabent que totes les reserves previstes de moment per a aquest mes de juliol provenen exclusivament de clients estatals.

El fet diferencial per a donar la temporada per mitjanament bona l’hauria de marcar el turisme internacional, tot i que asseguren que les primeres, i poques, reserves que ara tenen d’aquest client preveuen que aquests no arribin fins a mitjans del mes d’agost.

Des de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona xifren en un 50 per cent el nombre d’hotels que obriran a inicis de juliol, tot i que la xifra de llits disponibles es rebaixa fins al 35 per cent. Tot a l’espera de l’evolució de la pandèmia en les properes setmanes als països d’origen dels principals mercats turístics del territori.

Mentrestant, els hotels que ja estan oberts ultimen totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per a prevenir possibles contagis. El que suposarà en molts espais com els menjadors un canvi de mentalitat i de servei respecte al tradicional en aquest tipus d’establiments.