Els municipis de costa s’omplen amb l’arribada de gent a les seves segones residències

Recuperada la mobilitat, recuperada la imatge habitual i, a més, coincidint amb l’arribada de l’estiu. El final de l’estat l’alarma i de les restriccions permet tornar a veure les platges plenes de persones gaudint de les bones temperatures d’aquest cap de setmana. Mentre que els municipis acaben d’ultimar les mesures de control d’accés o d’aforament a la sorra, les famílies s’han organitzat com han pogut per complir amb les distàncies de seguretat.

Unes platges que han recuperat l’estampa habitual gràcies a l’arribada de persones de fora de la demarcació que han pogut tornar a les seves segones residències després de 3 mesos amb la mobilitat limitada. La majoria d’ells es moria de ganes de gaudir de la Costa Daurada.ddraa

Unes primeres hores a la nova normalitat amb gent del territori i a l’espera de l’arribada de turistes després de l’obertura de les fronteres. De moment, els apartaments ja comencen a obrir les persianes i, a poc a poc, també torna l’habitual trànsit als carrers principals dels municipis.

Una nova normalitat amb imatges semblants a les del passat, però sense oblidar la situació d’emergència sanitària que ens obligarà a complir amb les noves mesures de distanciament social.