Tornen les restriccions de circulació de camions a l'N-340 i l'N-240

Des d'aquest dilluns, els vehicles pesants no poden circular per les carreteres N-340 i la N-240. I és que amb la recuperació progressiva de la normalitat, el Servei Català de Trànsit restableix la restricció que s’havia aixecat excepcionalment des de l’entrada a l’estat d’alarma per facilitar el subministrament de béns essencials.

Així, es retorna a la situació anterior a la crisi sanitària, també amb les bonificacions dels trams de l’AP-7 i l’AP2 pels quals es desvien els camions. La restricció afecta a la N-340 d’Altafulla a Vilafranca del Penedès i, d’altra banda, de Montblanc a les Borges Blanques pel que fa a la N-240.

Molestos per com s'ha anunciat

L'anunci ha despertat, novament, el malestar del sector del transport que critica que la mesura no s'havia comunicat prèviament. La federació de transportistes també assenyala que va passar el mateix en l'entrada a l'Estat d'Alarma quan, asseguren, tampoc es va comunicar que se suspenien les bonificacions dels peatges. Per tot plegat, ara esperen que es deixi un marge de temps prudencial als conductors de camions i no se'ls sancioni directament, ja que potser encara no estan al cas de la prohibició.