El sector turístic aplaudeix l'avançament de la reobertura de les fronteres

Finalment l’Estat espanyol ha avançat una setmana la reobertura de fronteres per tots els països que formen part de l’espai Schengen, la gran majoria d’Europa. Aquest anunci ha estat molt ben rebut per part del sector turístic de casa nostra. Asseguren que era una demanda necessària per provar tots els protocols de cara al juliol i no quedar-se enrere en comparació altres països europeus que ja tenien previst obrir les seves fronteres a partir del 21 de juny.

El sector no espera fins a principis o mitjans de juliol tenir una taxa d’ocupació alta i satisfactòria tot i la situació. Creuen que fins que aquesta reobertura no sigui una realitat i la gent no s’animarà a fer les seves reserves.

L’anunci de la reobertura de fronteres ha vingut acompanyat de la reobertura també de PortAventura. Empreses i administracions asseguren que és una peça clau pel turisme del territori i es mostren molt satisfets de tot plegat pels grans beneficis que tindrà.

Des de la Costa Daurada asseguren que està tot a punt per poder garantir totes les mesures de seguretat sanitàries de cara a la temporada alta. Creuen que si les coses es fan bé, la marca sortirà reforçada d’aquesta pandèmia.