Impulsen el Col·laboratori Cat Sud per innovar de forma col·laborativa des del territori

Es tracta del primer laboratori de laboratoris d’innovació social i digital a Catalunya amb l'objectiu de treballar en xarxa per donar respostes als reptes de la zona.

És possible construir veritables societats digitals avançades? Com es podria fer aquesta estructura de país sense excloure a ningú? Són algunes reflexions que intenten treballar des del Col·laboratori Cat Sud, el primer laboratori  de laboratoris d’innovació social i digital a Catalunya.

Aquest matí s’ha presentat de manera virtual aquest projecte impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i la Fundació i2Cat amb l'objectiu de treballar en xarxa per donar respostes als reptes del territori, innovar, fer recerca i accelerar iniciatives amb tecnologies digitals i metodologies d’innovació social.

El Col·laboratori Cat Sud compta amb la participació de la Diputació de Tarragona i la URV entre altres administracions públiques locals, universitats, diferents labs i centres de recerca del camp de Tarragona i les terres de l’Ebre. 

Durant la presentació s’han exposat diferents projectes com també les col·laboracions que han sorgit entre labs aquests darrers mesos.