Reoberts els monuments i espais arqueològics dels Munts i Centcelles

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha reobert tots els monuments i jaciments declarats Patrimoni Mundial l’any 2000. Des d’aquest cap de setmana i fins al 21 de juny també es podran visitar de forma gratuïta la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla i el Conjunt monumental de Centcelles de Constantí.

Per poder fer-ho, s’han revistat i implantat mesures i protocols per garantir la protecció dels visitants i treballadors. Mesures que asseguren la distància entre les persones, obliguen l’ús de les mascaretes i que presten una especial atenció a la neteja dels espais públics. Amb aquestes setmanes d’accés gratuït es pretén apropar la cultura de casa nostra abans que s’obri la mobilitat a altres zones.

Amb aquestes últimes reobertures el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ja té totes les seves instal·lacions visitables. Per la seva banda, el Departament de Cultura, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, també ha reobert a la demarcació el Reial Monestir de Santes Creus, el d’Escornalbou, la Cartoixa d’Escaladei i el Castell de Miravet.