Generalitat i consistoris apel·len a la prudència dels ciutadans ara que estem en fase 1

Les administracions demanen que s'extremin les mesures de protecció ara que iniciem la fase 1 de desconfinament. Aposten per la responsabilitat individual i recorden que no hi ha precedents en la gestió d'una crisi com l'actual.

Cal minimitzar els riscos independentment que l'accés a la fase 1 ens permeti un cert alliberament de les restriccions establertes des que va decretar-se l'estat d'alarma. L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, recorda que l'èxit en aquesta nova fase, depèn de tots i que cal ser un exemple per al país. Tarragona és la primera capital de demarcació catalana que completa el primer tram de la desescalada.

SER REFERENTS PER LA DESESCALADA

El consistori demana que la població utilitzi la mascareta al carrer com a mesura de prevenció i per respecte als professionals sanitaris i les famílies que han patit pèrdues personals. A més, recorda que no ens podem relaxar per evitar més contagis. Des de la delegació del Govern a Tarragona creuen que és l'hora de la prudència: el territori tampoc pot permetre's cap pas en fals.

Tant Ricomà com Peris insisteixen en el repte del Camp de Tarragona com a referent cap a la sortida de la crisi sanitària.