Repsol contraresta la baixa demanda de combustible amb la fabricació de productes sanitaris


Repsol
a Tarragona assegura que de moment ha parat el cop del coronavirus perquè ha pogut compensar la forta baixada del consum de combustibles amb la fabricació d'altres productes relacionats amb el sector de la salut. Com a servei essencial ha continuat treballant amb normalitat, això sí, amb menys gent de forma presencial al complex. Aquesta circumstància ha repercutit sobretot a les empreses externes, no a la plantilla directe de l'empresa.

"Hem garantit la continuïtat operativa, seguim produïnt els materials i energia que ens demana la ciutadania, però amb menys personal dins el complex", explica el director del complex de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font.  Reconeix també que, més enllà d'aquest aspecte, la pandèmia els ha fet canviar molt les perspectives de futur. La necessitat de crèixer ha estat substituida ara per com conservar-se davant la nova crisi.

L'entrevista sencera que el Director del Complex de Repsol a Tarragona ha concedit a TAC12 la podran veure aquest vespre al programa Som-hi.