L'Estat reprendrà la setmana vinent les obres al litoral afectat pel temporal Glòria

Va ser el passat 13 de març quan amb motiu de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma es van suspendre uns treballs que afecten a tots els municipis de costa de la demarcació, des de Cunit fins a Alcanar. Es tracta d'una actuació que consisteix en la reparació de danys a cordons dunars, passejos, espigons i accessos a platges i que té un pressupost global de 3,5 milions d'euros.

Els treballs es reprenen amb les mesures de prevenció i seguretat recomanades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. En aquest sentit, les empreses adjudicatàries hauran d'assegurar el compliment exacte del qual estableix la guia de bones pràctiques en els centres de treball per prevenir els contagis del coronavirus. Des de la subdelegació del govern central a Tarragona es mostren molt satisfets davant d'una mesura reivindicada pels alcaldes i que contribuirà a una millora important a les costes de tota la demarcació.

Els treballs, dirigits des del Servei Provincial de Costes, començaran la setmana vinent amb cincs empreses adjudicatàries distribuïdes per tot el litoral. Tenen dos mesos de termini i la previsió és que a finals de juny estigui finalitzat.