Set morts més amb coronavirus al Camp de Tarragona

casos 26 abril

La xifra de defuncions per l'epidèmia creix fons a les 313, 231 amb prova test confirmatòria i la resta amb simptomatologia compatible amb la COVID-19. Una de les víctimes mortals d'avui s'ha produït a les residències de la tercera edat després d'una jornada sense lamentar-ne cap. Amb gairebé un miler d'infectats el total d'avis i àvies morts a residències se situa en 85. Els positius acumulats s'acosten als 7.000 (+144) però la pressió hospitalària continua estancada, fins i tot amb lleugeres reduccions respecte al dissabte.

Poques hores abans, també aquest diumenge, el Camp de Tarragona registrava 144 hospitalitzats, els mateixos que ahir, i 33 malalts a les unitats de cures intensives, dos malalts menys que dissabte. També és esperançador l'increment d'altes hospitalàries (+23), que creix fins a les 590. 

L'estadística del Departament de Salut diferencia entre casos i defuncions oficials i sospitoses en funció de si ha existit o no una prova que confirmi el positiu per coronavirus. En totes dues taules el volum de sospitosos és notablement superior al de confirmats.