El Camp de Tarragona registra tres defuncions amb coronavirus les últimes 24 hores

casos 25 abril

El total se situa en les 306, 84 a residències, on avui no s'ha lamentat cap víctima. Pel que fa als casos, l'acumulat puja a 6.708 (confirmats i sospitosos).  El volum d'ingressats i pacients a l'UCI es manté estable amb una lleugera reducció les últimes 24 hores.

78 del total de defuncions corresponen a pacients que no van sotmetre's a prova definitòria de la COVID-19 però que presentaven simptomatologia compatible amb el virus. 

Pot sorprendre que la Regió Sanitària no registri cap alta hospitalària durant el darrer dia; cal tenir en compte, però, que aquest apartat estadístic presenta menys moviments durant el cap de setmana. Això provoca que la quantitat de pacients que han tornat a casa fins ara sigui la mateixa que divendres, 567.  Són les estadístiques facilitades per Salut a última hora d'aquest dissabte i en què es diferencia sempre entre 'oficials' i 'sospitosos'. Tant pel que fa a positius com morts, la quantitat d'afectats que no s'han sotmés a tests és notablement superior. Un aspecte especialment significatiu avui en què es comptabilitzen 16 positius oficials i 174 avaluats per un facultatiu sense prova diagnòstica.

Unes poques hores abans, els números d'ingressats i pacients a l'UCI eren molts similars als d'ahir amb 144 (-8) i 35 (-1), respectivament.