Quatre persones més moren amb coronavirus al Camp de Tarragona

casos 19 abril

Dues corresponen a casos confirmats i l'altra meitat a defuncions amb simptomatologia compatible amb la COVID-19. Si sumem les dues tipologies de víctimes, la xifra total de morts al territori s'eleva fins a les 255. Gairebé 200 dels positius confirmats corresponen a usuaris de residències de la tercera edat. El volum de malalts ingressats a l'UCI, però, continua amb tendència a la baixa. 

Pel que fa als casos, s'experimenta un increment de nou persones per arribar a les 1369. Cal tenir en compte, però, que Salut quantifica  3.774 malalts més amb símptomes determinats per professionals facultatius i que no han passat cap mena de prova. Aquesta darrera xifra, la de malals 'sospitosos', presenta una important pujada de 144 casos durant les últimes 24 hores. La pressió hospitalària, però, es redueix amb 44 malalts a l'UCI, un menys que ahir i molt per sota de l'estadística de setmanes enrere, que va fregar la setantena.

D'altra banda, el Camp de Tarragona registra un acumulat de 70 morts a les residències, 47 d'ells oficials i 23 de sospitosos.

La dada per a l'esperança és la d'altes hospitalàries: 419 pacients han tornat a casa després de superar el virus, 17 durant aquest diumenge.