La Cambra de Comerç de Reus impulsa el comerç de proximitat online

Fomentar el comerç i els serveis de proximitat és el principal objectiu del nou portal web que ha posat en funcionament la Cambra de Comerç de Reus, compradesdecasa.cat. Un nou servei perquè empreses i consumidors es puguin posar en contacte sense la necessitat de moure’s de casa i poder vendre els seus productes més enllà d’una venda presencial, ja que en molts casos algunes de les activitats estan aturades des del passat 13 de març. Botigues d’alimentació, cellers, restaurants, allotjaments, cultura o oci són alguns dels exemples que s’hi poden trobar.

Aquest procés de dialització s’ha vist precipitat a causa de l’actual situació provocada per la COVID-19. Des de la Cambra de Reus posen a disposició a tothom d’aquesta eina i fan una crida a les cambres d’arreu de Catalunya perquè s’hi apuntin.

Des de les empreses es valora molt positivament aquesta iniciativa. Asseguren que aquest serà un llegat important que els obrirà nous mercats i noves maneres de vendre que fins ara el comerç de proximitat no hi estava tan familiaritzat.