Setmana Santa, documentals i concerts. Descobreix la programació especial de confinament de TAC12

Agafin l’agenda i vagin apuntant perquè serà un cap de setmana llarg. La programació especial de TAC12 començarà divendres a les 20h. amb la retransmissió de la processó del Sant Enterrament de l’any passat. Aquesta era una demanda que molts de vostès ens han fet arribar i a banda, per primera vegada, es podrà veure amb Alta Definició.

També, coincidint amb Setmana Santa podran gaudir de la representació de la Passió d’Esparreguera de l’any passat, declarada d’interès nacional l’any 1983. Dissabte els oferirem la primera part i diumenge la segona. Els dos dies a partir de les 17h.

ELS DOCUMENTALS TAMBÉ JUGUEN

Diumenge a les 22h. els explicarem les primeres eleccions municipals de la democràcia que van tenir lloc l’abril de 1979, a través del documental ‘Eleccions del canvi’. Les veus dels alcaldes, alcaldesses i diversos experts ens ajudaran a contextualitzar aquest moment històric. Un treball produït per la Xarxa Audiovisual Local amb la col·laboració de Giny Comunicació.

I més documentals. En aquest cas dilluns, 11h i 16h el treball ‘700 anys. Gremi de Pagesos de Tarragona’ ens explica la història de l’actual Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona, entitat que entre d’altres, custodies les obres de gran valor cultural i artístic de Josep Maria Jujol. Documental produït per aquesta casa, TAC12.

També de producció pròpia poden reviure l’epíleg de Tremolors. Que explica l’arribada de les tropes franquistes a la ciutat de Tarragona. Un treball guardonat amb un Premi Mañé i Flaquer de Periodisme. Serà dilluns a les 14:30h, 19:30h i 23:00h. 

I l’última de les propostes és cultural. Dilluns a  les 12h i 17h, els proposem reviure el concert homenatge a Pau Casals que es va fer dins la programació cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Un concert que va anar a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a la Catedral de Tarragona.  

Tot i això poden recuperar qualsevol contingut a la nostra pàgina web www.tac12.tv