L'Exèrcit desinfecta els carrers dels Pallaressos i l'entorn de la residència a petició del consistori

L'Exèrcit espanyol ha començat a desinfectar els carrers dels Pallaresos aquest matí. Recordem que ho va sol·licitar la setmana passada el mateix consistori que demanava ajuda per frenar la propagació del virus en aquest municipi després de la detecció d'un brot de coronavirus a la residència Nostrallar.

Membres de la Unitat de desinfecció de l’exèrcit espanyol s’han desplegat durant el matí per la localitat dels Pallaressos, on a petició de l’ajuntament d’aquest municipi del Tarragonès hi ha desplaçat una unitat d’aquest cos per netejar la via pública, especialment a punts sensibles.

A L'INTERIOR DE LA RESIDÈNCIA NO

L’entorn de la residència NostraLlar, després del brot detectat en aquest equipament, ha estat un dels espais on els efectius militars desplaçats als Pallaressos han centrat part de la seva atenció. Només al perímetre exterior del centre, després que durant el cap de setmana la direcció del mateix negués l’entrada de l’exèrcit a l’interior de l’edifici.

Durant tot el matí, els efectius desplaçats als Pallaressos s’han dividit en quatre equips que s’han distribuït, acompanyats per membres de la policia local, pels carrers dels Pallaresos per atendre la demanada del consistori i desinfectar les zones sensibles de la via pública.