Cap de setmana de controls policials per evitar els desplaçaments a segones residències

Durant aquests dies, s’haurien de realitzar diferents operacions especials de trànsit per l’alta mobilitat de vehicles i persones durant la Setmana Santa, però l’estat d’alerta pel coronavirus ha canviat totes aquestes previsions. Ara, s’intenta que passi tot el contrari, que ningú es mogui de casa.

El Servei Català de Trànsit ha recordat que està prohibit anar a les segones residències i ha fet una crida a seguir amb el confinament per aconseguir aturar el contagi. Amb tot, durant el cap de setmana, els Mossos d’Esquadra han realitzat 200 controls en tot el territori per vigilar i sancionar a tots aquells que no respectin les instruccions de confinament.

Un d’aquests controls s’ha realitzat aquest dissabte a l’entrada de Salou a la C-14. Poc volum de trànsit en una entrada al municipi que en una data com aquesta hauria d’estar plena de cotxes. La crida al confinament es compleix. En aquest punt s’ha vist algun vehicle, amb una persona a l’interior, que es desplaçava a comprar o a treballar en algun servei essencial.

LA POLICIA LOCAL CONTROLA ELS ACCESSOS A LA TORRE

A Torredembarra, en aquest cas la Policia Local, també s’ha situat a l’entrada del municipi dissabte al matí per controlar el trànsit en una localitat molt turística i amb segones residències. En total s’han identificat 15 vehicles i 18 persones que entraven a Torredembarra per efectuar compres essencials. Divendres, els agents van identificar 54 vehicles i van interposar 3 denúncies. Des que van començar les prohibicions, Torredembarra ha efectuat 43 sancions.