El nombre de positius per COVID-19 al Camp de Tarragona s'està estancant

Des de Salut consideren que l'índex de creixement de casos no presenti gairebé variacions durant els últims dies és esperançador. Afegeixen, això sí, que l'acabament del malson encara queda lluny.

El nombre de positius per COVID-19 al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre s'està estancant. Cal ser prudents a l’hora d’analitzar les dades, però segons els responsables de Salut Pública i amb les xifres damunt la taula, al Camp de Tarragona els positius per coronavirus són 70 per dia. Això significa que les mesures de confinament estan donant els primers resultats.

PRIORITAT ALS HOSPITALS I A LES RESIDÈNCIES

Des de Salut, ara mateix, les preocupacions màximes són dues: la primera, que els hospitals tinguin prou capacitat per poder atendre a tothom i la segona, que no hi hagi nous brots a les residències de gent gran, que són els més vulnerables davant d’aquesta epidèmia.

Els experts també avisen que l’acabament de tot plegat està lluny i per això insisteixen en què cal complir estrictament el confinament decretat per les autoritats i extremar les mesures d’higiene.