Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Diputació de Tarragona avançarà 22 milions d'euros per garantir la liquiditat dels ajuntaments

L'entitat impulsa així un seguit de mesures qualificades com a inèdites i que pretenen respondre activament a les necessitats actuals.

22 milions que pretenen reforçar la capacitat d'acció dels consistoris i la seguretat de la ciutadania davant la crisi del coronavirus. L'actuació vol assegurar el pagament de factures per part de l'administració local. Més enllà de la injecció de líquid, la Diputació pagarà 1,6 milions d'euros a les seves proveïdores per facilitar la viabilitat i el manteniment dels serveis. A més, es congelarà el pagament d'impostos a BASE per alleugerir la càrrega econòmica de les llars.

REFORMULACIÓ PER ADAPTAR-SE

L'adaptació a la crisi va provocar el tancament de tots els centres d'activitat gestionats per la Diputació de Tarragona;  els punts d'atenció presencial funcionen només telemàticament. També van aturar-se totes les obres no essencials. D'altra banda l'ens supramunicipal ha entregat equips de protecció individual (EPI) a municipis de menys de 5.000 habitants i 6.000 guanys de nitril al Servei Català de la Salut, qeu els repartirà entre els centres sanitaris de la demarcació

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ