Salut demana fer un bon ús del sistema sanitari i prioritzar les emergències


Des de la conselleria de Salut es recorda que les emergències per coronavirus s’han de compaginar amb les qüestions sanitàries habituals com són naixements, tractaments de quimioteràpies o accidents, entre d’altres.

És per això que es demana utilitzar el telèfon d’emergències 112 només pels casos greus com infarts, ictus o accidents.

De la mateixa manera es recomana acudir als centres d’atenció primària o hospitals només en cas d’urgència per tal de no saturar el sistema sanitari. Tampoc es recomana visitar a malalts als hospitals o residències de gent gran.

La Xarxa de Santa Tecla també vol potenciar l’atenció no presencial amb la posada en marxa de consultes telefòniques i per correu electrònic als diferents CAPS de la demarcació. 

ABS Vila-seca: 977394027 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ABS Torredembarra: 977643809 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ABS Tarragona Llevant: 977258005 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.