Cancel·lacions i reorganització d'actes per prevenir el contagi del coronavirus

Des de molts estaments hi està havent cancel·lacions i reorganització d''actes i activitats seguint les recomanacions del ministeri de Sanitat. Més enllà de les afectacions esportives, n'hi ha d'altres, entre les més contundents hi trobem la suspensió dels vols directes entre Itàlia i Espanya, com a mínim fins al 25 de març.

La URV suspèn les pràctiques en centres sanitaris

També se suspenen els viatges organitzats de l'Imserso, l'església fa diferents recomanacions: que es retiri l'aigua beneïda que hi ha a les piques de les esglésies, que a l'hora de donar la pau que es faci un altre gest amb menys contacte o que simplement no es doni, que quan es vagi a combregar, que la comunió es rebi a la mà i que s'eviti el contacte físic, com petons i carícies a les imatges i reliquiaris.

A tot això, la URV també ha suspès les pràctiques dels seus estudiants en centres sanitaris. També hem preguntat per les afectacions econòmiques, i per exemple des de l'AEQT, ens han dit que les empreses estan avaluant contínuament la situació per si calgués prendre mesures, i tenen preparats plans d'actuació i protocols per al cas que s'hagin d'activar.