Confirmen el cartell de Sant Fèlix amb la Jove de Tarragona i les colles vallenques

Ho avançàvem fa unes setmanes i ahir es feia oficial. La Jove de Tarragona repetirà aquest 2020 entre les colles que actuaran a la diada castellera de Sant Fèlix juntament amb les colles de Valls i els Castellers de Vilafranca. Els administradors de la Festa Major vilafranquina ho han justificat dient que han triat les colles que creuen poden estar millor a finals d'agost.

Sense sorpreses aquest dilluns a Vilafranca, on els administradors de la festa major vilafranquina no van fer més que confirmar el que ja se sabia, que la Jove de Tarragona completarà per segon any consecutiu la tríada de colles del Camp de Tarragona a la diada de Sant Fèlix del 30 d'agost.

Un cartell que repeteix el del 2019 i que suposarà la cinquena presència dels liles a la plaça de la Vila, acompanyant a les dues colles vallenques, a les que les seves bona temporada i bons últims Sant Fèlix asseguraven el seu concurs a la gran diada vilafranquina un any més.

Una tria que torna a deixar fora els Minyons de Terrassa tot i el seu bon final de temporada el curs passat. Des dels administradors van justificar la decisió basant-se en les estadístiques i el ventall de castells que cada colla garanteix les darreres temporades a finals d'agost, moment de la diada.

Unes colles que seran presents a Sant Fèlix que van deixar clara la importància que representa ser triada per a una de les principals diades del calendari casteller, assegurant que intentaran anar a màxims segons el moment de la temporada per a correspondre l'interès mostrat pels organitzadors.