Vista Alegre - El Catllar (2-0)

Quarta derrota consecutiva dels tarragonins a la Primera Catalana i que allunya la plaça de possible permanència a vuit punts quan queden 16 jornades per disputar-se.

Poc abans del descans, al minut 44, Xavi Carmona va sorprendre el porter José Luis avançat per obrir el marcador de manera favorable al Vista Alegre, el novè de la Lliga i que, curiosament, encadena quatre jornades sense perdre, una ratxa inversa a la del Catllar.

La superioritat numèrica per l'expulsió del local Liébanas (81') va animar encara més els del Baix Gaià a les acaballes, castigats en una contra sense porter que va sentenciar el partit amb el 2-0 de Guillem (89')..

El següent partit del Catllar es jugarà diumenge i a casa contra la UE Valls (12.30 hores).