Les destinacions de la Costa Daurada exploren nous mercats turístics a Fitur

els municipis del territori tornen a tenir una presència destacada a Fitur. Un any més sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la marca Costa Daurada les principals destinacions turístiques de casa nostra són presents a la Fira més important del sector turístic del sud d'Europa.

I és que si aquest dimarts Madrid acollia la presentació de la Salou Food Experience, aquest dimecres i ja dins de Fitur ha  estat el torn de Tarragona, protagonista en el marc de la presentació del projecte europeu MoviTravel. Una prova pilot de la que forma part juntament amb altres quatre ciutats europees per a promocionar-se com a destinació turística cinematogràfica.

Tarragona torna enguany a l'estand de Costa Daurada després d'anys de ser a Fitur en solitari. Ho fa conjuntament amb destinacions com Salou o Vila-seca. Els dos principals destins de sol i platja del territori busquen a Fitur presentar-se com a destinacions de tot l'any.

Gràcies a la marca Costa Daurada i el conveni corner municipis més petits com Altafulla poden ser presents en un aparador com Fitur i poden nodrir-se de les experiències i oportunitats que ofereix. Fitur continuarà fins al proper diumenge oberta al públic professional primer i general el cap de setmana.