El Catllar - Vilanova (2-4)

Els del Baix Gaià es mantenen en la penúltima posició de la Primera Catalana després d'un partit en què han disposat d'ocasions per, fins i tot, endur-se la victòria; entre elles, un penal fallat durant la segona meitat.

De l'1-0 de Jordi Prades (24') a l'1-2 en menys d'un quart d'hora; del possible 3-2 mitjançant el mateix Jordi Prades i des del punt fatídic, al 2-3 a les acaballes. Les alternances, les ocasions i especialment els gols han protagonitzat un dels duels més vistosos d'aquesta temporada i que, lamentablement, no ha permés que El Catllar sumi cap necessari punt en la pugna per sortir de la zona baixa de la taula. La possible plaça de salvació se situa set per damunt.

Raül González ha marcat l'altre gol dels locals (60'), insuficient per evitar la victòria del Vilanova, cinquè de la Lliga i que només ha perdut dos dels darrers vuit enfrontaments. La jornada vinent, diumenge, els d'Àlex González passaran pel camp del Can Vidalet (12.10 hores).