Afectacions ferroviàries durant el cap de setmana per l'entrada en funcionament del tram del Corredor

afectacions_renfe.jpg

Com saben dilluns entra en funcionament el tram del Corredor del Mediterrani entre Vandellòs i Tarragona. Durant aquest cap de setmana Adif realitzarà les últimes actuacions per posar en servei aquesta nova via. Per aquest fet hi haurà diverses afectacions a partir d’aquest divendres a les set de la tarda en el servei de Renfe.

La gran afectació serà amb els trens de llarga distància, els Talgo i Euromed. Durant tot el cap de setmana el trajecte entre l’Aldea i Barcelona es farà per carretera. A banda, Renfe ha suprimit alguns trens d'aquest servei.

Pel que fa a les rodalies, la R16 la línia de Tortosa-Tarragona-Barcelona, durant tot el cap de setmana queda garantit el servei, amb l'excepció que el tram entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar es farà per carretera.

Per a més informació poden consultar la pàgina web de Renfe o trucar en aquest telèfon. Recordin que a partir de dilluns el recorregut de la R16 canviarà i la llarga distància deixarà de passar per la línia de la costa.