El CAT restableix totalment el servei de subministrament d'aigua

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha restablert el subministrament aquesta passada nit després que el servei quedés aturat el passat divendres per una avaria greu. Les tasques de reparació de la canonada principal que va col·lapsar s’han dut a terme de manera ininterrompuda des de la matinada de divendres, amb tots els recursos materials, tècnics i personals de la companyia. En total, s’han substituït 12 metres de la canonada afectada.

Han estat 43 hores de treball per, finalment, restablir el servei de 63 ajuntaments i 26 indústries que han estat afectats.

En un comunicat, el Consorci agraeix la col·laboració dels serveis d’emergència, cossos de seguretat i empreses i personal que han fet possible resoldre la incidència el més aviat possible.

Per la seva banda, EMATSA també ha comunicat que ja funcionen amb normalitat i que les maniobres de recuperació s’han realitzat sense cap incidència. L’empresa municipal d’aigua de Tarragona dona servei a la ciutat i a La Canonja, Els Pallaresos i El Catllar. La resta de municipis del Camp de Tarragona també han recuperat la normalitat en el servei.

Les institucions agraeixen la resposta de la ciutadania que ha fet un ús contingut de l’aigua i recorden que és necessari realitzar un consum responsable, ja es tracta d’un recurs natural escàs i fràgil.