El Centre Aragonès el Cachirulo de Reus reparteix 80 dècims de la grossa de Nadal

Ha estat un premi molt repartit, ja que es va vendre en participacions de 5 euros. És el primer cop que la grossa de Nadal cau a la demarcació de Tarragona.

Per primer cop a la història la grossa de nadal ha caigut a la demarcació de Tarragona. Ho ha fet amb un marcat accent aragonès. I és que l'alegria desfermada s'ha viscut a les portes del Centre Aragonès el Cachirulo de Reus on s'han repartit 80 de les sèries de la grossa de Nadal en forma de participacions.

El seu president, en estat de shock davant el desplegament mediàtic a les portes del centre, s'ha mostrat molt feliç de veure els amics i familiars tan contents.

Uns dècims comprats, com no podia ser d'una altra manera, a l'administració Doña Pilar de Salou. Abraçades, llàgrimes d'emoció i sobretot jotes, moltes jotes, per celebrar aquest fet històric.

Que el local estigui ubicat al costat d'un celler ha ajudat al fet que moltes ampolles de cava hagin estat destapades al llarg del matí. Incredulitat i felicitat a parts iguals per uns agraciats que seguiran la festa de ben segur durant tot el dia.

La segona grossa de Nadal més matinera de la història ha estat la que ha visitat per primer cop Tarragona després de 206 edicions del tradicional sorteig de Nadal.