Tàrrega - El Catllar (3-1)

Cinquena derrota seguida dels tarragonins com a visitants a la Primera Catalana que els manté com a penúltims de la taula amb només 8 punts en 13 jornades.

El jugador del Tàrrega, Sergi Castelló, ha protagonitzat el primer gol del partit en una acció dins l'àrea defensiva del Catllar prèvia a una sacada des de la banda esquerra (32'). El marcador s'ha mantingut així poca estona, fins al minut 39, quan Jonathan ha col·locat el seu xut des de fora de l'àrea a l'escaire  tot i la proximitat de quatre defensors grocs.

Durant la segona meitat el Catllar ha reduït distàncies gràcies a Jordi Prades, que ha transformat el 2 a 1 des del punt de penal al minut 79'. Els d'Àlex González han continuat aproximant-se a l'àrea rival però ha estat el Tàrrega que ha marcat de nou per arrodonir el resultat amb el 3 a 1 al minut 79, obra d'Omar i després d'una recuperació de pilota al mig del camp que ha acabat en una contra fatídica per als interessos dels del Baix Gaià.

Amb 8 punts en 13 jornades i en places de descens a Segona Catalana el Catllar no jugarà fins al 15 de desembre quan rebrà a casa l'Alcarràs.