10 anys de TAC 12

El Teatre Auditori de Salou va omplir-se amb motiu dels 10 anys d'existència de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. Una gala amb actuacions de tota mena, que recuperarem aquest cap de setmana a la graella de TAC12. Felicitats a tots!

Els Portobello i la Chenoa, amb el seu Fet d'Amor, van omplir de sentiment el tram final d'una gala que, durant prop de dues hores, va recordar com ha estat d'intensa la primera dècada de vida de la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

El calendari d'una tele no entén de dies sinó de notícies. I n'acumulem més de 40.000 repartides pels nostres municipis i explicant, a peu de carrer, què està passant arreu del territori. Des del fet casteller a l'actualitat política, social, cultural i esportiva. Infinitat de protagonistes a la pantalla i al mateix TAS de Salou. La vostra companyia dona sentit a TAC12.

Impactats encara pels virtuosos Marc Torres i Sasha, el professor i l'alumne capaç de fer màgia amb un violí.

Sublims, Maria Jacobs i Jordi Cartañá amb la Cantata de Sant Jordi i els nens i nenes de l'Escola de la Mare de Déu de la Serra. El musical de Peter Pan, del Grup Teatre Principal de Valls, ens va delectar amb una actuació que ha assolit èxits de primeríssim nivell les darreres dates. I les comparses Som i Serem Urban Style i Sinhus Sport van accelerar el ritme de la festa d'aniversari de la tele.

Fem anys i ens agraden els regals!!! Gràcies, Ernesto del Nàstic Genuine pel teu detall.

I un original pastís espluguí per enllestir la festa dels nostres, i vostres, primers 10 anys. Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, la gala íntegra es podrà seguir a TAC12. Gràcies a tots!!