La Diputació de Tarragona renova les ajudes a les llars d'infants

Per sisè any consecutiu la Diputació de Tarragona renova les ajudes a les llars d'infants municipals de la demarcació. Ho fa amb una partida de cinc milions d'euros que torna a substituir un any més la que abans tenia com a origen a la Generalitat de Catalunya.

Fins a 875 euros per infant matriculat en centres públics de 0 a 3 anys de la demarcació de Tarragona. Fins a aquesta quantitat arriba la subvenció que un any més ha aprovat aquest divendres la Diputació de Tarragona com a ajut per a les llars d'infants del territori. Un ajut que es produeix anualment des del 2014, dos anys després que la Generalitat abandonés aquestes subvencions públiques i l'ens supramunicipal va assumir diu la responsabilitat, de cofinançar el servei de les escoles bressol.

La subvenció s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups via una modificació de crèdit provinent del fons de contingència i que arribarà a un import total de 5 milions d'euros.

Una modificació de crèdit que també ha contemplat una partida de prop d'un milió d'euros per a complementar les subvencions per a projectes i activitats culturals de caràcter singular. Una ampliació de la subvenció derivada del gran nombre de sol·licituds rebudes enguany, un mig miler, que ha fet que la quantitat rebuda per cada sol·licitant hagi estat menor.