Esquerra es concentra a Mas d'Enric amb motiu del segon aniversari de l'1-O

Dos anys després, ERC ha recordat la jornada de l’1 d’octubre a les portes de la presó de Mas d’Enric on s’hi han aplegat un centenar de persones amb les primeres espases del partit a la demarcació, entre ellsE el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló.

Els republicans han destacat la gesta del moviment independentista del 2017, enfront del que, diuen, va ser una de les imatges més fosques de la democràcia espanyola amb les càrregues de la policia espanyola. 

En aquest sentit, des d’Esquerra han apel·lat al dret d’autodeterminació i a seguir treballant per la construcció de la república catalana. El manifest, llegit pels dos candidats tarragonins al Senat, també ha estat marcat pel recent empresonament de set membres del CDR i també la imminent publicació de la sentència del procés. Una vegada més, han defensat el pacifisme del moviment sobiranista i consideren indecent acusar activistes de terrorisme.

En aquest segon aniversari del referèndum del 2 d’octubre els principals representants d’ERC a la demarcació han commemorat l’aniversari al centre penitenciari del Mas d’Enric on està empresonada Carme Forcadell de qui hem pogut escoltar unes paraules a través d’una carta”

La lectura del text de l’expresidenta del Parlament ha acabat amb crits de llibertat. L’acte ha finalitzat amb la intervenció espontània del cant dels Segadors.