24 joves de tota Catalunya participen en el Camp de Treball del Gaià

24 joves de tota Catalunya participen durant aquesta primera quinzena de mes al Camp de Treball del Gaià. Els joves treballaran voluntàriament en la millora de l’espai d’interès natural del riu Gaià i el conjunt dunar de la platja de la Roca de Gaià.

Un món entre Altafulla i Tamarit, és la cinquena edició del Camp de Treball del Gaià, que permet a joves de tota Catalunya passar unes setmanes al càmping Santa Eulàlia d’Altafulla per a participar com a voluntaris en la conservació de la desembocadura del Gaià. Els 24 joves s’estan centrant en l’eliminació de canyes a la zona, impedint el seu creixement i ajudant a conservar nets els itineraris i camins, i la zona dunar de la platja de la Roca de Gaià.

Les estades permeten els joves prendre consciència sobre la importància de la conservació dels llocs naturals. Els camps de treball combinen activitats lúdiques i de lleure juntament amb les tasques de servei a la comunitat.

Els joves han realitzat tasques de neteja. Destaquen el bon ambient en què es troben i molts d’ells, repeteixen l’experiència.

La iniciativa és promoguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat, gestionat per l’Associació Mediambiental La Sínia i l’Ajuntament d’Altafulla.