Alternativa creu que el canvi de cadires de la Violeta enrederirà el projecte

La decisió de l’EINA d'aturar la compra de les cadires fixes que s’havien de col·locar a la Sala del Casal la Violeta no ha agradat a Alternativa Altafulla. Com era d'esperar, el partit impulsor de la proposta quan estava al Govern, considera que la promesa dels republicans ja feta des de l'oposició i en campanya, perjudica el projecte. Segons Alternativa, farà que s'allarguin les obres i que no es compleixin els requisits previstos.

Alternativa justifica el seu projecte de cadires fixes al fet que la majoria d'actes que se celebren a la Violeta són per veure asseguts. El nou govern de l'EINA, en pacte amb el PSC i Ara Altafulla, preveu però que la renovada sala del Casal La Violeta sigui polivalent, com defensaven ja des de l'oposició.

Per això volen col·locar-hi unes cadires retràctils, per quan siguin necessàries segon el tipus d'espectacle, de forma però que es puguin mantenir actes com els balls de festa major, cap d'any o Carnaval. Ara estan estudiant el model més compatible amb l'estructura de l'equipament.