El Pleamar Market omple Altafulla de visitants

 

El Pleamar Market d'Altafulla ha tornat a omplir de visitants el municipi durant el cap de setmana fort de la Setmana Santa. En la seva cinquena edició, articles de segona mà, gastronomia i música han tornat a ser els grans protagonistes d'un esdeveniment plenament consolidat.

Si tenen joguines antigues, elements decoratius en desús, roba de dècades enrere o conserven, per exemple, vinils com aquests... Atents, perquè relíquies com aquestes poden tenir comprador i, és més, van molt buscades.

Al voltant d’aquesta idea, desenes de parades han omplert el Parc del Voramar d’Altafulla en la que ha estat la cinquena edició del Pleamar Vintage Market. Antiguitats, roba, discs, llibres, elements decoratius i artesania van ser protagonistes d’aquest mercat en què centenars de curiosos van remenar les parades a la recerca d’alguna ganga.

Juntament amb la roba, la música és també un gran reclam de les parades. No hi trobem els hits del moment, però sí molts joves a la recerca d’àlbums i bandes històriques. I en tota aquesta oferta també hi va haver espai per a les cites solidàries.

Durant el cap de setmana el Pleamar va combinar el mercat amb altres ofertes, com són els 'foodtrucks', concerts en directe i jocs per a infants que converteixen la iniciativa en una proposta per compartir en família. Amb punts àlgids, per exemple, com quan van entrar en acció The Penguins amb Reggae per Xics.