Altafulla rehabilitarà la teulada de la llar d'infants

L'acord s'ha pres per unanimitat en un plenari que ha aprovat una modificació de crèdit que preveu una partida de 40.000 euros per dur a terme aquests treballs. Aquesta ha estat un dels acords destacats d'un plenari que també ha aprovat, aquest cop sense consens i amb la crítica d'oposició i entitats afectades, la creació d'una taxa d'ús de les instal·lacions de l'aula de l'escola de música xifrada en 100 euros anuals per a les entitats que fins ara en feien servei, entre elles la coral i el nou grup de gòspel de la localitat.

Des del govern s'ha justificat la taxa, que defineix com a simbòlica, com una eina per regularitzar el lloguer i ordenar l'ús de les instal·lacions, al temps que s'ha defensat que la voluntat final és la d'arribar a signar un conveni ambles entitats afectades.

Des de l'oposició s'ha criticat durament la mesura. L'EINA ha instat el govern a rebaixar fins a un euro anual la taxa, si realment vol que sigui simbòlica, al mateix temps que s'ha preguntat si la pràctica s'estendrà a altres instal·lacions o entitats.

El plenari, l'últim ordinari de la legislatura a Altafulla, ha tingut també regust de comiat, especialment quan el tinent d'alcalde Pere Gomés, que no repetirà, ha aprofitat per dir adéu als seus companys de govern i plenari..