L'EINA presenta un programa basat en la participació ciutadana

El grup altafullenc va presentar els primers punts que conformaran el seu programa electoral, alguns d'ells extrets d'una enquesta als veïns, com un projecte de millora per a la platja o un nou pla de manteniment i remodelació de carrers.

L'Esquerra Independentista vol elaborar un pla per fer més gran i sostenible la platja d'Altafulla, perquè no depengui de les reposicions de sorra que s'han de fer amb l'inici de cada temporada. També pretén fer un pla de treball per la millora de la via pública, amb especial accent al barri marítim i construir una piscina coberta municipal.

L'augment de serveis i equipaments per a entitats esportives, un nou casal per la gent jove o la construcció d'un centre de dia per la tercera edat, són alguns dels punts que l'EINA portarà al seu programa electoral. La candidatura d'Esquerra Republicana vol fer de la participació ciutadana un punt cabdal del seu projecte polític. De fet, alguns dels punts del programa han sorgit directament d'una enquesta ciutadana, que el partit ha realitzat a uns 150 veïns d'Altafulla.

L'agrupació independentista, que presentarà una candidatura bicèfala, és a dir, amb dos alcaldables, també ha fet balanç d'aquesta última legislatura. Posant l'accent a la seva etapa al capdavant de l'oposició, on es troba des que es va trencar el pacte de govern amb Alternativa el 2016. Consideren que han fet una bona feina i critiquen al govern de Fèlix Alonso per no haver consensuat, diuen, els grans projectes de la legislatura ni amb l'oposició ni amb els ciutadans.