Altafulla vol convertir l'Esplai de jubilats en un centre multiserveis d'atenció a la gent gran

Renovar íntegrament l'actual edifici de l'Esplai de jubilats per convertir-lo en un centre multiserveis d'atenció a les persones grans. És l'objectiu que té sobre la taula l'actual govern d'Altafulla, que hi vol destinar més d'un milió d'euros.

L'Ajuntament d'Altafulla vol potenciar en els pròxims mesos l'atenció a la gent gran del municipi i és per això que el govern ja disposa d'un projecte per a convertir l'actual Esplai de jubilats en un Centre Multiservei d'atenció a les persones d'edat avançada.

Un projecte pressupostat en inici en 1,2 milions d'euros i que contempla l'ampliació de l'espai actual, arribant fins a doblar el sostre edificable de l'actual equipament, i aprofitant la remodelació per a adequar els espais que ara mateix necessiten una reforma més urgent. Des de l'actual govern ho consideren una prioritat que creuen s'ha de dur a terme aprofitant el mínim endeutament actual.

En el mateix sentit d'ajudar a la gent gran del municipi, el consistori ha presentat aquest dilluns la nova furgoneta que donarà servei a les persones grans amb mobilitat reduïda a millorar els seus desplaçaments del dia a dia. Amb una inversió d'uns 30.000 euros, el vehicles, que substitueix l'espatllat ara fa uns mesos, permetrà als més grans del municipi poder atendre els desplaçaments més bàsics.