Comença la remodelació del Casal La Violeta

Els treballs d'adequació s'allargaran fins a l'octubre, i es preveu que s'enllesteixin just abans de la Festa de Sant Martí d'Altafulla. Les obres ja han arrencat i provocaran una modernització integral d'un espai que permetrà així tota mena d'usos.

Els primers operaris els ubiquem a l'antiga entrada del Casal La Violeta i on enderroquen la façana. A partir d'ara l'accés oficial del recinte se situarà al carrer de l'Hostal. Tot seguit s'enllestirà també la teulada, greument malmesa i amb goteres.
L'obra actualitzarà La Violeta a la normativa vigent en climatització, sonorització i en aspectes relacionats amb la seguretat. La següent fase, d'aquí a dos mesos, afectarà a l'interior del Casal on ja es contempla el pas de les màquines. La sala principal es canviarà gairebé al complet i comptarà amb un aforament de 300 persones amb pati de butaques fix i útil per a la realització de propostes culturals múltiples.

El desig és que La Violeta presenti una agenda cultural permanent. Són 780.000 euros de pressupost, 160.000 d'ells provinents de la Diputació i la resta del romanent de tresoreria local. Quan el projecte sigui una realitat s'espera rebre un altre ajut per a la compra de nous elements. En cas de no aconseguir-se, la despesa s'assumirà des de la tresoreria municipal.

Des de l'equip de govern recorden que es respon així a una petició històrica de la ciutadania que, calculen, serà una realitat a meitats de la tardor i abans de Sant Martí.