La brigada d'Altafulla dobla el nombre d'intervencions anuals

Fins a 377 intervencions per atendre instàncies per incidències a la via pública. És el total d’actuacions de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Altafulla, que en l’últim any gairebé ha doblat el nombre de respostes a instàncies de manteniment de la via pública. Un 46% més que l’any 2017.

D’aquestes, la majoria provenen d’informes de la policia local o d’instàncies de les diferents àrees de l’Ajuntament, però també, de forma destacada, 86 peticions en total, des de la mateixa ciutadania a través d’eines com la web municipal o les xarxes socials. Problemes en l’enllumenat o en el manteniment de voreres, han estat les incidències més repetides.

Divuit treballadors formen el gruix de la brigada d’Altafulla dedicada al manteniment de la via pública. Més enllà però, de la reparació de les incidències sobtades, la brigada també realitza treballs de neteja de la via pública -enguany ha estrenat maquinària- i s’encarrega de la logística de fires, festes i actes públics a la localitat, xifrats en més de 200 activitats al llarg de l’any.