Molèsties per les obres nocturnes del tercer fil a Altafulla

Les obres del tercer fil avancen aquestes darreres nits pel Baix Gaià i causen molèsties en forma de forts sorolls als veïns de la zona. Unes obres que es faran en dues fases i que s'espera estiguin acabades fins a Tarragona al mes de juny. Des del Barri Marítim d'Altafulla denuncien la manca d'informació davant uns treballs que estan marcant les nits dels darrers dies al municipi

Aquest dijous el canvi de travesses per a que el tercer fil ferroviari es pugui estendre a l'actual via arribava al bell mig de l'estació d'Altafulla i ja eren utilitzades pels trens tant de mercaderies com de viatgers que transiten per la línia de la costa. És així des que fa uns dies va començar el canvi de les travesses just a l'entrada per la part sud de l'estació de Torredembarra i que haurà d'arribar a Tarragona.

Un canvi de travesses que es farà en dues fases, primer en la via que transcorre per l'interior, i un cop acabada aquesta tornarà a començar el trajecte des de Torredembarra a la via més propera de la costa. Dues fases que s’espera acabin el tram del Baix Gaià abans de Setmana Santa i fins a Tarragona al juny

Les obres es duen a terme de matinada, entre les 12 de la nit i les cinc del matí, quan no hi ha circulació de trens. Uns treballs que estaven previstos pel mes d'agost passat però la pressió del sector dels càmpings i dels veïns de la zona pels sorolls que aquestes ocasionarien van fer retardar-los fins ara.

Des de l’Associació de veïns del Barri Marítim altafullenc comprenen la necessitat de les obres, però demanen més informació.

Des de l'ajuntament d'Altafulla lamenten els inconvenients que poden causar als veïns, i esperen que es compleixin els terminis.

El canvi de travesses es desenvolupa de manera paral·lela a la construcció del nou apartador previst en el projecte del tercer fil a l’estació d'Altafulla.