Altafulla comptarà amb un nou hotel de luxe

Altafulla comptarà amb un hotel de quatre estrelles o superior a la zona del Barri Marítim. es construirà a l'espai que actualment l'Hotel La Torreta, que ja ha començat les tasques prèvies al seu enderroc. El nou hotel vol atreure un públic familiar i permetrà augmentar l'oferta de qualitat del municipi.

Amb l'enderroc de l'Hotel La Torreta, desapareix un dels establiments més emblemàtics del Barri Marítim altafullenc. Ho farà en els pròxims mesos quan es consolidin les tasques d'enderroc de l'actual edifici, que han començat amb les seus treballs previs aquesta setmana i s'espera s'allarguin fins al mes de juliol, amb una aturada durant la temporada de Setmana Santa inclosa.

L'actual hotel, que comptava amb 36 habitacions i 10 apartaments, va tancar portes el passat mes d'octubre i deixarà pas al tercer establiment hoteler de quatre o més estrelles del municipi, el segon situat a la zona de Baix a Mar, i que té com a a principal objectiu captar un públic essencialment familiar.

Des del consistori altafullenc, que es troba a l'espera de conèixer el projecte definitiu del nou hotel, es valora molt positivament el fet que el municipi sigui atractiu per a inversions d'aquesta envergadura.

Una oferta hotelera que s'uneix a la que ja ofereix només uns metres més enllà el darrer hotel construït al municipi, l'Altafulla Mar, de quatre estrelles i gestionat pels mateixos promotors que ara es posen al capdavant del nou projecte.