Altafulla - Montblanc (1-3)

Els montblanquins han aprofitat la punxada de l'Arboç per ocupar en solitari la zona de promoció a Segona Catalana. Els altafullencs s'allunyen, en canvi, de la part alta.

Des de la línia de penal s'han avançat els visitants (Cristian, 37') que, just abans del final de la primera part, han aconseguit el segon (Becerra, 44'). El 0-3 quan gairebé quedava mitja hora de partit ha sentenciat la jornada (Cristian, 62'), tot i que l'Altafulla ha reduït diferències, també de penal, i al minut 89 (Guillermo). El Montblanc ha acabat amb deu homes per doble groga a Munné ja a les acaballes. La setmana vinent, l'Altafulla passarà pel camp del Salauris i el Montblanc rebrà l'Alcover.