Altafulla demana la gratuïtat dels autobusos de l'EMT

Els alcaldes dels dos municipis van arribar a un principi d'acord fa dues setmanes. La línia 12 arriba a les portes del municipi.

Altafulla es pot beneficiar de la rebaixa del 25% dels preus dels abonaments de l’Empresa Municipal de Transport i de la posterior gratuïtat del servei d’autobús l’any 2022. Així li va transmetre Josep Fèlix Ballesteros al seu homòleg d’Altafulla, Fèlix Alonso fa dues setmanes.

La línia 12 és la més utilitzada pels altafullencs amb una parada a la gasolinera de la N-340 a l’entrada del municipi.Un cop finalitzin les obres de reparcel·lació de La Cabana, es té previst, des de fa 7 anys, que els autobusos de la línia 12 arribin a l’estació de tren Altafulla-Tamarit.

Tot i això, els autobusos no abandonarien el terme municipal de Tarragona en cap moment tot i adintrar-se en nucli urbà. Semblant és el cas de La Canonja que també ha demanat la rebaixa dels preus pels seus ciutadans però en aquest cas els autobusos sí que transiten pel seu terme municipal i el consistori participa anualment en el dèficit de l’EMT.