El govern d'Altafulla aprova un pressupost de gairebé 8 milions per al 2019 sense el suport de l'oposició

El ple d’Altafulla va aprovar uns pressupostos de 7,9 milions d’euros per l’any vinent. Tot en un ple extraordinari i molt ràpid, amb poc debat, però sense consens.

L’oposició va votar en bloc en contra d’aquests comptes acusant el govern de ser autoritaris, i no comptar amb ningú per la seva elaboració. El govern, per la seva banda, els considera uns comptes tècnics, sense grans projectes ni despeses desmesurades, pensant en les imminents eleccions municipals del maig vinent, i en que el nou govern pugui decidir lliurement els seus projectes de futur.

Recordem que Altafulla va eixugar el deute amb els pressupostos d’aquest any, per valor d’uns 250.000 euros, que enguany es destinaran al capítol d’inversions, a la millora de la via pública i a la renovació de l’enllumenat. El ple també va declarar d’interès general les fires de Sant Jordi, la d’Artesans, la Fira de Nadal i la Festa de les Cultures. Modificació amb la qual les paradetes sense ànim de lucre estaran exemptes de pagar les taxes d’ocupació d’espai públic.