Últims preparatius per traslladar l'arxiu d'Altafulla a la nova biblioteca

A Altafulla, s'estan ultimant els preparatius per traslladar l'arxiu municipal. Deixarà l'edifici de l'Ajuntament i serà una peça més de l'antiga biblioteca. El canvi permetrà dignificar l'arxiu i oferirà, per exemple, més possibilitats als investigadors que vulguin consultar els documents.

En poc més d'una setmana l'arxiu documental de l'Ajuntament d'Altafulla canviarà d'ubicació, deixant les golfes de l'edifici consistorial per a ser una peça més de la nova biblioteca d'Altafulla, situada a tocar de l'estació de ferrrocarril. Un trasllat necessari tant per a donar un millor tractament als documents dipositats com per a facilitar la tasca dels investigadors que hi vulgin tenir accés.

Des del consistori reconeixen que feia temps que s'estava treballant per a poder trobar un nou espai a uns documents que, per exemple, han patit en les darreres setmanes una fuita d'aigua que va malmetre superficialment alguns dels arxius que els contenien. Ara, amb la inauguració de la nova biblioteca creuen que s'ha obert una possibilitat per a dignificar al màxim l'arxiu.

El trasllat de l'arxiu, així com de la resta d'equipaments que han de conformar la nova biblioteca s'epsera ques es comenci a dur a terme la darrera setmana d'agost