El govern rebutja el recurs de l'EINA per instal·lar cadires mòbils a la Violeta

Últim pas abans de licitar el projecte de reforma del casal la Violeta d’Altafulla. L’Ajuntament ha rebutjat el recurs que havia presentat el grup de l’EINA i que demanava que l’equipament tingués cadires mòbils. L’equip de govern manté que els seients seran fixos, però serà una sala polivalent i volen potenciar-la.

El projecte de remodelació del casal la Violeta costarà 900.000 euros i mantindrà les butaques fixes. L’equip de govern defensa la idoneïtat d’aquesta fórmula i assegura que permetrà que sigui un equipament polivalent, que podrà acollir la gran majoria de les activitats culturals del municipi. Destaquen que el fet de posar cadires mòbils encariria el projecte prop de mig milió d’euros i, per això, consideren que és una opció no viable. Per això han rebutjat el recurs de reposició presentat pel principal partit de l’oposició, l’EINA. Des del govern remarquen que volen potenciar la Violeta. 

Des de l’EINA mantenen que el fet d’optar per les butaques fixes limitarà la tipologia d’actes que podrà acollir la Violeta. Lamenten que el govern hagi rebutjat el recurs que van interposar.

Un cop rebutjat el recurs de reposició, el proper pas serà treure a licitació les obres de remodelació de la Violeta, que podrien començar a principis de l’any vinent.