El JazzFest comença passat per aigua i suspèn la cita d'aquest dijous

El JazzFest d'Altafulla es veu obligat a suspendre el segon dels concerts per previsió de mal temps. En l'estrena, la pluja també va ser protagonista, aigualint el concert de Guillermo Calliero.

Un inoportú, en aquest cas, ruixat d’estiu, va aigualir l’estrena de la segona edició del Jazz Fest d’Altafulla, un festival de dues nits que dona continuïtat a la proposta que el col·lectiu OilJazz porta cada primer dissabte de mes en forma de concert a aquesta localitat, l’Altafujazz. El jazzfest és una nova proposta que treu al carrer, aprofitant les nits d’agost, les diferents variants de música de jazz i n’amenitza la vetllada amb un tast de vins i pastes.

Per obrir boca, el programa del JazzFest, el va iniciar, mentre el temps ho va permetre, el trompetista Guillermo Calliero amb South American Project, una proposta de fusió entre el jazz i la musica llatina. Una forma més d’interpretar aquest estil musical.

La pluja que ja va condicionar aquest concert inaugural, també ha motivat la suspensió del segon dia de programa, en aquest cas per la previsió de mal temps. Per conèixer la proposta de jazz postindustrial del saxofonista Ivan Sáez amb el seu projecte Seismic, haurem d’esperar un mes, fins el 9 de setembre. Abans, a Altafulla, la cita amb el jazz la trobarem al local de dansclass el 18 i 19 d’Agost amb Kanan, Foster i Arnedo Trio, i la percussionista Tina Raymon.